Sabtu, 23 Jun 2012

Facebook You VS Real Life You

Waahahaha betul tak?? baik korang mengaku dengan jujurnya. Bak kata member aku tu jangan bandingkan dirinya di facebook dan semasa diluar hahaha. Yelah kat facebook semua orang nak tunjuk yg dirinya awesome dan bagus, sebab tu ramai yg suka berfacebook ni lebih 12jam sehari. Hidup dalam fantasy je...


Ok ni gambar tiada kaitan dengan facebook sesaja je aku isi sebab pilihanraya dah dekat hahaha macam harem je.... sama lah dengan satu parti kat malaysia tu... jadi bila nak mengundi nanti korang janganlah pangkah hantu raya yeee... Sebenarnya kita ada hak.... haktuuuiieeee!!


Lagi gambar lawak = Lawak Parti Politik
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

Remy hazza berkata...

facebook atau blog atau apa2 medium sosial network sekalipun.....
ramai yg berahsia byk benda......
yg buruk dan yg sedih byk kita simpan dlm hati.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!