Khamis, 7 Februari 2013

Aweks Bertudung Terlampau

Wokey aku tak pasti lah budak mana ni yg aku pasti memang terlampau aksi dia ni. Jangan korang terpedaya dengan wajah manis yg bertudung ini kerana ada sesuatu yg tak ditutup dengan rapi.
Macam biasa aku malas nak sensorkan pada bahagian2 tertentu tetapi aku tak terbitkan gambar yg 100% tak ditutup. Jadi adik2 pergi berambus jangan lihat gambar kat bawah ni. Aku juga malas dah nak buat kotak "show/hide" sebab agak leceh jadi aku gunakan read more je untuk menutup dari laman utama blog ini. Jadi pandai2 korang lah tekan pada read more tu untuk melihat sekiranya korang melawat dari laman utama blog ini.





Sebenarya banyak lagi gambar dia ni dan bukan setakat bergambar macam ni je tapi turut serta beraksi porno bersama lelaki. Haaa kalau gambar yg tu pandai2 lah korang cari kat..... 


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

Remy hazza berkata...

memang tipah tertipu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!