Sabtu, 19 November 2011

Beauty Emo Girl

Orang perempuan mesti pandang kat wajah kan hehehe orang lelaki aku tahu dah pandang kat mana hahaha. Ok hari tu ada member tanya pasal gambar aweks mandi tu, dia tak nampak pun. Adooiii pekehe lah ko ni... memang lah tak nampak, kalau nak nampak kenalah tekan kat kotak yg ada tulis "show/hide" tu. Wokey ada lagi yg menarik atau bonus kat sini... korang tengok lah kat bawah ni tapi agak 18SX sikit jadi adik2 macam biasa pergi berambus lah..




Haaa apa macam?? menarik tak? haha
Lagi menarik kat sini = Be My Buddy
                                        Download Full Pics
                                       Money Girl



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

azizul berkata...

perh..manthop

hairie brutalmania berkata...

meletop haha

Tanpa Nama berkata...

gilo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!