Selasa, 15 November 2011

Mat Brutal Ting-Tong

Salam pada korang pelawat dan pembaca blog ni hehehe. Dah berapa lama line bongokband celcom aku ni slow macam haremm, cukup menyampah dan tensen kepala otak aku. Kalau aku tak bayar bill tak apa lah jugak ini tak tiap2 bulan bayar pun hampeh sihake!!!

Sekarang aku keluar sebelum matahari terbit dan balik rumah bila matahari dah terbenam hukhuk jadi aku tiada banyak masa untuk mengonlinekan diri kena pula dengan tenet yg slow pulak tu agak malas nak buka lappy. Bila mengantuk menguasai diri huhuhu duk nampak bantal je lah, jadi lepas ni blog ini akan diupdate pada malam hari dan bila aku penat giler babon tak lah aku mengupdatekan blog ini pada hari yg berkenaan hehehe. Itu je yg nak diberitahu.

Pada korang yg minta aku cerita pasal cinta-cintun tu nanti lah ek aku buat entri tu. Sibuk sangat aku sekarang ni, sebab apa orang nak suruh aku tulis pasal ni?? sebab apa yg aku tulis adalah berdasarkan pengalaman hidup diri aku dan orang terdekat. Bukan aku sesaja nak belagak menjadi pakar motivasi hehehe. Bak kata orang guru yg terbaik adalah pengalaman =D
Sampai kat sini dulu huhuhu aku nak tido dah... tak tahan ngatuk weyh!! Hurrmm nak blogjoging (blogwalking) pun tak boleh dengan kelajuan tenet yg hareemmm jadeehh ni ggrrrrrr!!

Korang sila click kat sini ye =D Brutal Mania 3D 
                                                     Brutal Mania SuperRocks
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

c'axoera berkata...

tingtong2 gak ni tapi sebab flu dari pagi tak hilang2 lagi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!