Sabtu, 29 Oktober 2011

Cara Buat Duit Dengan FACEBOOK Yang Paling Berkesan

Semua orang ada facebook?? ok sebelum aku nak ajar ni bagi sesiapa yg tak ada lagi facebook lagi boleh lah mendaftar dulu sebab tips yg aku nak bagi ni adalah untuk orang yg tegar berfacebook sahaja. Wokey cakap banyak pun tak guna, jom kita lihat cara nak kaya.... 
^
^
^
^

^
^
^
^
^
^
^
Yeessss maveles... haaa tu lah caranya... tak reti2 lagi?? hahaha

Nak kaya? clik sini = Cara Hack Mesin ATM
                                    Cara Hack WIFI Jiran 
                                    RM10 Ribu Untuk Dimenangi
                                    VWPassat
                                    Hack Alarm Kereta
                                    Gatsby Contest
                                    Contest RM50 Ribu
                                    Kerja Kosong Kerajaan

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 ulasan:

N A T A S Y A ツ berkata...

haha, terkene ! :D

roha berkata...

yg main facebook berjam2 time keje tu kire buat duit dgn facebook la jgk tp x brp brkt la kpt gj tu

Nuriy Arisa berkata...

hahahahaha xD
punye la xcited scroll..skali tue dia..
gi keje la..xD

hairie brutalmania berkata...

hahaha post ni di tuju khas utk org yg selalu tag menda ni kat fb =D

CaYe Cik iLa berkata...

hahahaha...terbaik la...

promosipercuma.net berkata...

mm ingat ke betul2..rupanya nak konokan org muahahahah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!