Isnin, 10 Oktober 2011

Cara Telefon Orang Dengan Modal Sebanyak 15sen

Aku jumpa cara atau teknik ni semasa membuat carian Google. Sebenarnya rasa bersalah juga nak bongkarkan pada korang tapi demi persahabatan aku rela huhuhu dulu biasa aku guna publikfon curi line, cakap berjam-jam hanya mengunakan modal sebanyak 20sen je tapi hari ni aku nak ajar dengan mengunakan handfon pula. Hanya satu je pesan aku, tolong jangan sebarkan info ini sebab kalau sampai ada pihak syarikat selular yang mengetahuinya, aku takut cara ini akan diblok dan tidak boleh lagi lah kita semua bergayut di telefon lama2 hanya mengunakan modal sebanyak 15sen je...

Aku ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor dan rangkaiyan. Dapat digunakan tanpa mengira waktu. Dapat dipakai oleh siapa saja asal cukup celik teknologi dan mempunyai handfon.

Sudahlah, daripada aku membebel berjela-jela, berikut langkah-langkahnya:

* Kredit minima di HP korang harus ada 20sen atau lebih

* Pastikan nombor telefon kawan yg ingin dihubungi tu sedang aktif

* Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan korang tersebut

* Catat 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon kawan korang tu

* Buka sms kosong di HP korang

* Taipkan nombor telefon kawan korang tu pada bahagian SEND

* Langkah terakhir taipkan sms seperti berikut, INI YANG PALING PENTING
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
                                                    I
            "Friend, Telefon aku sekarang, PENTING!!"

Lepas tu kawan korang tu akan call lah dan korang berborak lah lama2 pun hahaha bijak tak??


Lagi tipsHack Publicfon
                   Hack Telefon Rumah
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nenek aku pndai..

remyhazza berkata...

huh !!!! kena try nie.....

~ FaRaH izzAtY ~ berkata...

-.- ingatkan betol2 .. haiyo.. haha xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!