Sabtu, 8 Oktober 2011

Kanak-kanak Dan Bahan Lucah



Macam mana nak menghalang kanak2 dari melihat bahan lucah di internet?? Korang tahu tak caranya yg 100% paling berkesan. Ok sowi aku buat entri ni sebab bosan dengan google search hahaha. Yeelaahh setiap kali aku mencari sesuatu mesti ada gambar lucah yg terpampang. Tak kira lah aku taip menda apa pun mesti ada gambar tu keluar tak faham aku. Cuba korang pergi kat google search tu pastu taip lah ape2 pun clik kat images, lihatlah dengan teliti pada semua gambar yg keluar tu mesti ada gambar lucah punya. Kesimpulanya sekarang budak2 tak perlu pun lawat laman lucah kalau nak tengok. Kalau kita block laman lucah pun tak guna dah, meh ujikaji bersama... korang try taip "DAT" dan tengok ape yg keluar?? Aku jumpa ni pun secara tak sengaja sebab aku salah taip hahaha sebenarnya aku nak cari gambar DART =P

Laman yg penuh dengan gambar porn = LAMAN 18SX

P/S= Sowi aku masih terpaksa update gunakan churp hahaha sebab blogspot masih ade prob. Leceh guna yg ni sbb max 1mb je boleh buat entri
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 ulasan:

MaiRa QuEeN berkata...

budak2 sekrang bnyak pandai terlebih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!