Selasa, 25 Oktober 2011

The Most Beautiful Norway Blogger

Her name is Emily but everyone calls her Voe. She is sixteen years old and she is very popular in Norway. Huurrmmm well baru aku tahu rupa2nya bahasa norway ni lebih kurang dengan bahasa kita je. Ejaan pun lebih kurang jugak... eehhh korang tengok lah dulu gambar dia ni...

i just found the most beautiful norway blogger02 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger10 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger12 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger16 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger18 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger20 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger23 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger24 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger25 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger26 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger27 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger28 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
i just found the most beautiful norway blogger29 I Just Found The Most Beautiful Norway Blogger
Aku pangil dia ni ily je.. ngehehe. Sebenarnya aku ada kawan2 blogger dari luar negara, sambil blogger kita mencari kawan betul tak?? Nak jadi kisah ade lah seorang mamat tu suruh aku try ngorat lah minah ni... dengan sepantas kilatnya aku menyanyikan lagu ini "siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati tiada pemikat" maka ternganga lah mamat tu. Eehhh bukan sebab suara aku sedap tapi sebab tak faham bahasa melayu deeerrr hahaha. Wokey... selamat beramal dan jangan lupa diri.

Blogger friends = voe.blogg.no

More Cute lady here = Indiana Blogger 





Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 ulasan:

ch000tz axoera berkata...

use to stay in Norway, dorang ni memang baik2 and cun2! reminds me tram's driver dorang...cun ngalahkan model heheeh

hairie brutalmania berkata...

gadis malaysia pun ramai yg cun2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!