Rabu, 15 Jun 2011

5 Cacat Lelaki Membuatkan Perempuan Tergoda

1)Luka atau Parut Lelaki


Mungkin tak ada yang menyangka bekas luka atau parut boleh menjadi daya tarikan perempuan. Bekas luka dianggap lambang kejantanan oleh banyak perempuan.Ini kerana perempuan lebih suka ingin tahu disebalik cerita luka itu boleh terpahat.


2)Lelaki Ulat Buku


Siapa kata lelaki ulat buku tiada kelebihannya?Jangan terkejut lah zaman sekarang ni lelaki ulat buku ada perempuan cantik dan seksi.Menjadi tarikan perempuan kerana sifat si lelaki tuh yang pelik atau aneh berbanding lelaki yang 'biasa-biasa' saja.
3)Muscle Lelaki


Bagi sebahagian perempuan,musle membuatkan lelaki menampakkan seksinya dimata perempuan. Apatah lagi jika muscle itu keluar ketika lelaki tengah bersukan.Perempuan yang melihatnya pasti tergoda.


Mengikut kajian,lelaki yang mengeluarkan hormon androstadienone boleh membuatkan perempuan ghairah.Namun yang perlu diberi perhatian adalah kebersihan diri. Jika tubuh korang tidak bersih,muscle yang keluar akan menimbulkan bau yang kurang sedap.Kalau dah bau busuk tu perempuan mana nak dekat ngan korang?


4)Lelaki Beruban


Bagi golongan yang sudah berumur,tumbuh uban mungkin merisaukan mereka.Kini tak perlu lagi menyembunyikan rambut yang beruban.Kalau boleh biar saja. baru la nampak korang tu makin hari makin matang!Ini kerana uban memang dijadikan lambang kematangan dan kedewasaan oleh sebahagian perempuan. jadi buat apa tutup?


5)Lelaki Kacamata


Mengikut satu kajian di Stockholm, perempuan kini lebih tertarik dengan lelaki berkacamata.Pintar dan cerdas adalah alasan utama prempuan memilih lelaki berkacamata. jadi bagi korang yang memiliki penglihatan kurang baik, tak perlu ragu memakai kacamata. yang penting, sesuaikan bentuk bingkainya dengan bentuk wajah korang.
P/S= Boleh join abe jangok mu hahahahahaha
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!