Rabu, 22 Jun 2011

Mari Karaoke

Hari ni kita layan karaoke pulak hehehe layan...


video
Here Without You- 3Doors Down



video
I Don't Want To Miss A Thing- Aerosmith


Peerrhhh best lah suara korang hakhak, dua lagu je lah yg aku bagi kang lebih2 hujan ribut pulak jadinya hakhakhak =P jangan marah. Ok jom bermain Piano pula, cuba korang dedangkan sebuah lagu untuk aku




ButtonBeats.com



P/S= Untuk piano yg lebih besar korang boleh lah turun kat bawah sekali bahagian blog ni =D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

shashinki

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!